description

Mbi 1600 kërkesa për pensionet nga Serbia

Publikuar: E hëne 25 Shkurt 2013, 11:42 0 Komente

Aplikacionet u shitën nga dy euro

Sindikata e Pensionistëve nuk ka dashur që të prononcohet për gazetën përse po ua merr nga dy euro pensionistëve për t’i pajisur me dokumentacionin e pensionistëve

Një aktgjykim i Gjykatës Evropiane për të Drejtat e Njeriut, në Strasburg, e ka trandë çështjen e pensioneve të papaguara të pensionistëve të Kosovës nga ana e Serbisë. Kjo ka bërë që me gjithë ftesën publike të ministrit të Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, drejtuar Organizatave Sindikale të Pensionistëve të Kosovës se ata nuk janë të autorizuar për të pranuar kurrfarë dokumentacioni për pensionet e pensionistëve kosovarë që kanë paguar kontribute para vitit 1999 për pensionet e rrëmbyera nga Serbia, deri ditën e premte në zyrat e tyre në Prishtinë, në ndërtesën e kësaj ministrie, kanë aplikuar më shumë se 1600 pensionistë kosovarë...(Më gjërësisht mund t'a lexoni në numrin e sotëm të gazetës KOSOVA SOT).

Printo Dërgo
  • di

Komente


arkivi i lajmeve