Nuancat më të mira të llakut gjatë ditëve të dimrit - Femra - Kosova Sot
Nuancat më të mira të llakut gjatë ditëve të dimrit

Nuancat më të mira të llakut gjatë ditëve të dimrit

Dimri është stina kur guximshëm mund të manevroni me nuancat e llakut për thonj. Kështu, për dimër mund të aplikoni atë që ju pëlqen më së shumti dhe natyrisht, nuancat që i shkojnë për shtati stilit tuaj.

ROZË E NDYTË, QË NJIHET ME EMËRTIMIN "DUSTY ROSE"

 Kjo është një nga ngjyrat superpopullore kur në pyetje janë nuancat e llakut për thonj. Kjo ngjyrë, pos në thonj, është e pranishme edhe në veshje, aksesorë. Është ngjyrë elegante, vjen në shumë nuanca të ndryshme që absolut që të gjitha janë më e mirë se tjetra. MST/ E kuqja Kjo është një nga ngjyrat festive që shkon për dimër, por edhe për stinët tjera. Gjithmonë duket mirë dhe elegante. E kuqja është ngjyra ideale për muajin dhjetor dhe janar. Sa herë që keni dyshime se cilën ngjyrë ta aplikoni në thonj, e kuqja duhet të jetë pranë jush.

E HIRTA

Edhe kjo ngjyrë sivjet është shumë popullore. Lehtë kombinohet edhe me veshjet. Vetëm duhet ta zgjidhni nuancën e së hirtës që ju shkon, e sidomos vërehet edhe aplikimi i disa xixave sipër ngjyrës së hirtë të thoit.

(Kosova Sot)

9 minuta më parë
19/10/18