Përgatituni për grimin e Vitit të Ri: Mësoni fshehtësinë për aplikim të përsosur të eyeliner-it - Femra - Kosova Sot
Përgatituni për grimin e Vitit të Ri: Mësoni fshehtësinë për aplikim të përsosur të eyeliner-it

Përgatituni për grimin e Vitit të Ri: Mësoni fshehtësinë për aplikim të përsosur të eyeliner-it

Aplikimi i eyelinerit për sy është një nga sfidat e grimit, sepse me këtë lëvizje ofrohet një dukje shumë joshëse, derisa shumë lehtë mund ta teproni dhe të përfundoni me dukje aspak natyrale. Shumë femra e shmangin eyeliner-in, sepse konsiderojnë që nuk dinë si ta aplikojnë si duhet, ankohen shumë shpesh se si ky hap tej mase është i komplikuar apo se ju merr kohë të shumtë për ta bërë një gjë të tillë. Por ne ju zbulojmë tre këshilla dhe hapa të thjeshtë përmes të cilëve do ta aplikoni eyeliner-in si një profesioniste e vërtetë 1. Së pari me brushë aplikoni një linjë të hollë nga pjesa e brendshme e syve jashtë syve. Shtresën e fituar me brushë e shpërndani rreth kapakut duke përcjellë linjën e aplikuar. 2. Përfundimin e dukjes së maces e përfundoni duke tërhequr linjën në drejtim të kapakut të poshtëm drejt përfundimit të vetullës. 3. Hapi përfundimtar i bashkimit të majës së eyeliner-it, këtë do ta bëni në mënyrë që me brushë përsëri të shpërndani linjat e tërhequra dhe me do t'i përmbushni zbrazëtitë midis strukturës së vizatuar me lajner.  

(Kosova Sot)

20 orë e 11 minuta më parë
24/10/18