description

Ide për shtëpi moderne dhe praktike

Publikuar: E enjte 30 Qershor 2011, 22:41 0 Komente

Thënë më së thjeshti - thjeshtësia, eleganca dhe funksionaliteti janë karakteristika të dizajnit suedez, pasi t’i shikoni fotografitë me zgjidhje ideale të modelimit të dhomës së ditës, do të pajtoheni se këto zgjidhje ia vlejnë t’u kushtohet vëmendja.

Vështirë që edhe ata të cilët zgjedhin më së shumti nuk do të mund të gjejnë frymëzimin midis këtyre rekomandimeve, ndërsa nëse e kemi parasysh se dizajni skandinav është bërë sinonim për zhvillimin e modernizmit të viteve 1950 dhe 1960, janë këto arsye të mjaftueshme që së paku të shikoni se për çfarë bëhet fjalë.

Filloni punën duke pasur parasysh se modelimi i hapësirës së banimit nuk është aspak një detyrë e lehtë, përcaktimi i stilit dhe udhëzimet janë një sfidë e madhe, ndërsa dizajni skandinav është vetëm njëra prej mundësive. Pse ta merrni parasysh, e pyetni veten?

Idetë e freskëta për modelim të interierit janë gjithmonë të mirëseardhura. Ndërsa nëse jeni adhurues të thjeshtësisë, funksionalitetit dhe efektit të fortë vizual - jeni në vendin e duhur.

Shtretër të rehatshëm, kamina tradicionale, jastëkë laramanë, llamba interesante, llambadarë, mobilie të efektshme dhe funksionale..., hapësira të mëdha të ndriçuara mirë me dritare të mëdha dhe me bimë..., të gjitha këto janë karakteristika të këtij stili, i cili është i mbushur me modernizëm dhe përdorim praktik. /interier&design/

Printo Dërgo
  • di

Komente


arkivi i lajmeve