Turistes ‘i përlajnë’ portofolin në Sarandë, por ajo ka një njoftim të rëndësishëm - Lajme - Kosova Sot
Turistes ‘i përlajnë’ portofolin në Sarandë, por ajo ka një njoftim të rëndësishëm

Turistes ‘i përlajnë’ portofolin në Sarandë, por ajo ka një njoftim të rëndësishëm

Nje qytetare se ciles i eshte vjedhur portofoli brenda te cilit kishte dokumente me rendesi njofton se eshte e gatshme te falë te gjitha parate qe kishte brenda tij, vetem te kete serish dokumentet ne duart e saj.

Brenda tij ka patur dokumenta, leje qendrimi rumune, patente, karte identeti, 2 karta banke, dokumenta shkolle dhe nje shume prej 350 mije lekesh. Keto te fundit ajo ka thene se kushdo qe e ka gjetur portofolin, ti mbaje, vetem te ktheje dokumentet e tjera.

(Kosova Sot)

21 orë e 57 minuta më parë
21/07/18