Mulliqi: Po lufton pareshtur që të kemi shtetndërtim dhe mirëqenie - Lajme - Kosova Sot
Mulliqi: Po lufton pareshtur qė tė kemi shtetndėrtim dhe mirėqenie

Mulliqi: Po lufton pareshtur qė tė kemi shtetndėrtim dhe mirėqenie

Publicisti Skënder Mulliqi vlerëson se kjo gazetë po lufton me ngulm që proceset demokratike të marrin të mbarën. "Po lufton pareshtur që të kemi shtetndërtim dhe mirëqenie, ashtu si i ka hije një shteti të prosperuar dhe demokratik. "Kosova Sot" është e pakompromis kundër të gjithë abuzuesve të pronës shoqërore dhe kundër përfituesve të oligarkisë politiko-financiare. Gjithnjë e më shumë me shkrimet profesionale ka bërë që t'i përfitojë shumë zemrat e lexuesve anekënd vendit. Dhe, me të drejtë e gëzon epitetin si gazeta numër një në Kosovë", është shprehur ai.

(Kosova Sot)

5 orë e 46 minuta më parë
18/02/18