Fushata zgjedhore, këto janë aktivitetet e partive politike për sot - Lajme - Kosova Sot
Fushata zgjedhore, këto janë aktivitetet e partive politike për sot

Fushata zgjedhore, këto janë aktivitetet e partive politike për sot

Fushata e zgjedhjeve lokale vazhdon edhe sot.

Këto janë aktivitetet që partitë politike kanë planifikuar për sot:

Kandidati i Aleancës Kosova e Re për kryetar të Prishtinës, Selim Pacolli, viziton fabrikën M-Technologie në Lebanë. (Objekti i fabrikës në Lebanë, ora 10:30)
Kandidati i Aleancës Kosova e Re për kryetar të Prishtinës, Selim Pacolli, mban takim me minatorët e minierës Artana. (Miniera e Artanës, ora 13:00)

Kandidati i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës për Kryetar të Prishtinës, Arbër Vllahiu, viziton shoqatën e Ish të Burgosurve Politik. (Objekti i shoqatës,rr. Emin Duraku, nr. 1, ora 10:00)

Kandidati i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës për Kryetar të Prishtinës, Arbër Vllahiu, viziton rrjetin e Grave. (Objekti i rrejtit të grave përballë Riinvest, në Tophane, ora 11:00)
Kryetari i Komunës Shpend Ahmeti do të vizitojë qendrën për përkujdesje ndaj fëmijëve. (Objekti i qendrës afër shkollës “Elena Gjika”, ora 11:00)

Kandidati i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës për Kryetar të Prishtinës, Arbër Vllahiu, viziton qendren Mediko-Psikoterapike “Labyrinth” (Objekti i qendres rr. Gazmend Zajmi, nr. 42, ora 12:00)

Kryetari i Komunës Shpend Ahmeti do të vizitojë Qendrën Stomatologjike. (Objekti i qendrësnë rrugën mes Pallatit të Rinisë dhe Policisë së Kosovës, ora 12:00)
Kandidati i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës për Kryetar të Prishtinës, Arbër Vllahiu lagjen Arbëria. (Te xhamia e Llapit, ora 14:00)

Lëvizja Vetëvendosje! mban tubim elektoral në Komunën e Klinës. (Shtëpia e Kulturës në Klinë, ora 15:00)

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të Vushtrrisë Besim Muzaqi prezanton zotimet e tij dhe të ekipit të tij për Vushtrrinë. (Restorant “Vushtrria” – përballë ora 16:00)

Partia Demokratike e Kosovës mban tubimin elektoral në Fushë-Kosovë. (Salla e Hekurudhave në Fushë-Kosovë, ora 16:00)

Partia Demokratike e Kosovës mban tubimin elektoral në Obiliq. (Shkolla Fillore “Pandeli Sotiri” në Obiliq, ora 17:00)

Lëvizja Vetëvendosje! mban tubim elektoral në Junik. (Restorant “Oda e Junikut”, nora 18:00)

(Kosova Sot)

22 orë e 42 minuta më parë
25/09/18