KQZ thërret konferencë për balotazhin e 19 nëntorit - Lajme - Kosova Sot
KQZ thėrret konferencė pėr balotazhin e 19 nėntorit

KQZ thėrret konferencė pėr balotazhin e 19 nėntorit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se sot nga ora 15:30 do të mbaj një konferencë për media.

Në këtë konferencë do të diskutohet për rundin e dytë të zgjedhjeve lokale.

Ja pikat e rendit të ditës:

1. Hyrje – Valdete Daka, kryesuese e mbledhjes së KQZ-së;

2. Raport nga Qendra e Numërimit dhe Rezultateve (QNR);

3. Ndryshimi dhe plotësimi i Planit Operativ të Sigurisë për raundin e dytë të Zgjedhjeve Lokale për Kryetarë të Komunave;

4. Të ndryshme;

 

(Kosova Sot)

16 orë e 21 minuta më parë
25/02/18