Miftari: Shteti më i izoluar dhe më i varfër - Lajme - Kosova Sot
Miftari: Shteti më i izoluar dhe më i varfër

Miftari: Shteti më i izoluar dhe më i varfër

Analisti Naim Miftari ka veçuar se me qenë rendi si duhet dhe shteti ynë si duhet, shtet funksional, nuk na duhet siç tha ndihma e asnjë ambasade dhe ambasadori, për shkak se për ambasadorët dihet se çfarë është detyra e tyre, mirëpo kur nuk jemi seriozë në sundimin e ligjit dhe rendit. Atëherë sipas tij normalisht që vendit tonë i duhet sot ose kurrë ndihma, sidomos e SHBA-së dhe disa shteteve të Kuintit, por jo të gjithave, pasi ka shtete që nuk ia duan të mirën Kosovës."Pasi që Kosova ka dështuar totalisht jo vetëm për çështje të drejtësisë, por ka dështuar në arsim, ka dështuar si shtet funksional, ne jemi vrima më e zezë në Evropë, shteti më i varfër, më i izoluari, dhe kjo nuk është rastë- sisht, por tregon se politikanët tanë mendojnë vetëm për veten e tyre, për klanet e tyre, si dhe për familjet e tyre, por nuk mendojnë për popullatën dhe vendin tonë që doli nga një luftë si fitimtare dhe sikur që na kanë ndihmuar gjatë luftës SHBA-të, aq e nevojshme është të na shtrijnë dorën dhe ndihëm tani për sundimin e ligjit, sepse nëse se ruajmë shtetin atëherë janë të kota sakrificat tona ndër vite", deklaroi për gazetën "Kosova Sot" analisti Naim Miftari.

(Kosova Sot)

6 orë e 43 minuta më parë
25/09/18