Veteranët e UÇK’së sot marrin pagat që ua ka borxh Qeveria - Lajme - Kosova Sot
Veteranët e UÇK’së sot marrin pagat që ua ka borxh Qeveria

Veteranët e UÇK’së sot marrin pagat që ua ka borxh Qeveria

Ministria e Financave njofton veteranët e luftës të cilët marrin pagesa nga Buxheti i Republikës së Kosovës, se sot ata do të marrin pagat.

“Njoftojmë veteranët e luftës se pas dekretimit të Ligjit të Rishikimit Buxhetit nga Presidenti i Republikës së Kosovës Hashim Thaci, Ministria e Financave sot ka bërë ekzekutimin e pagave për këtë kategori”, thuhet në njoftim.

Shuma e përgjithshme e transferit të mjeteve financiare përfshin edhe pagesën retroaktive për muajin Gusht, Shtator dhe Tetor 2017.

Mjetet pritet të jenë në llogari të veteranëve brenda ditës së sotme.

(Kosova Sot)

21 orë e 42 minuta më parë
24/09/18