Burjani: Sinjale të izolimit ndërkombëtar të të fortëve të politikes - Lajme - Kosova Sot
Burjani: Sinjale tė izolimit ndėrkombėtar tė tė fortėve tė politikes

Burjani: Sinjale tė izolimit ndėrkombėtar tė tė fortėve tė politikes

Analisti politik Blerim Burjani i tha gazetës "Kosova sot" se këto sinjale të izolimit ndërkombëtar të të fortëve të politikes kanë filluar t'i dërgohen kaherë shtetit të Kosovës, por politika i ka injoruar ato.

"Unë kam potencuar edhe më herët se BE-ja dhe SHBA-ja ende nuk kanë bërë një listë të personave të padëshiruar apo nongrata, të cilët dyshohen për shpëlarje parash, për korrupsion, shpërdorim të buxhetit të shtetit të Kosovës, andaj e rrugës do të ishte që këta persona, të cilët zvarriten prej tyre me vjet nëpër gjykata e një pjesë e tyre rrinë nën hije, të mos lejohen më të zhvatin buxhetin e shtetit", theksoi Burjani.

(Kosova Sot)

11 orë e 49 minuta më parë
23/01/18
aaaaaaaa