Shënohet rënie e importit të miellit nga Serbia - Lajme - Kosova Sot
Shėnohet rėnie e importit tė miellit nga Serbia

Shėnohet rėnie e importit tė miellit nga Serbia

Hyrja në fuqi e vendimit për tarifën prej 4 centësh për miellin e importuar nga Serbia, ka ulur importin nga ky shtet.

Që nga hyrja në fuqi e vendimit të Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë për vendosjen e tarifës prej 4 centësh për importin e miellit nga Serbia, importi nga ky shtet krahasuar me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar ka rënë nga 3.8 milion kilogram në 800 mijë kilogram.

Kështu thanë për televizionin publik në Doganën e Kosovës.

(Kosova Sot)

5 orë e 16 minuta më parë
19/01/18
aaaaaaaa