“72 orë në këmbë për të përmbyturit” Ministri Xhafaj ka një mesazh për 2200 forca policore - Lajme - Kosova Sot
“72 orė nė kėmbė pėr tė pėrmbyturit” Ministri Xhafaj ka njė mesazh pėr 2200 forca policore

“72 orė nė kėmbė pėr tė pėrmbyturit” Ministri Xhafaj ka njė mesazh pėr 2200 forca policore

Përmes dy postimesh në rrjetin social, Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj ka falënderuar përzemërsisht të gjithë forcat e policisë dhe grupet e emergjencave civile të ardhura nga Kosova, për përpjekjet e tyre në ndihmë të të përmbyturve në Shqipëri.

Një emocion i veçantë shkruan Xhafaj teksa i cilëson aktet e punonjësve në ndihmë të qytetarëve si heroike dhe sakrifica që duhen falënderuar.

Më poshtë mesazhet e Xhafajt:


(Kosova Sot)

1 orë e 9 minuta më parë
17/01/18
aaaaaaaa