"KOSOVA SOT", ua uron të gjithë shqipëtarve kudo që ndodhen 2018, qoftë viti i realizimit të aspiratave dhe dëshirave të juaja.Gëzuar për shumë mote! - Lajme - Kosova Sot
"KOSOVA SOT", ua uron tė gjithė shqipėtarve kudo qė ndodhen 2018, qoftė viti i realizimit tė aspiratave dhe dėshirave tė juaja.Gėzuar pėr shumė mote!

"KOSOVA SOT", ua uron tė gjithė shqipėtarve kudo qė ndodhen 2018, qoftė viti i realizimit tė aspiratave dhe dėshirave tė juaja.Gėzuar pėr shumė mote!

20 orë e 4 minuta më parë
24/01/18