Mulliqi: Anulimi i Gjykatës Speciale nuk është punë e lehtë - Lajme - Kosova Sot
Mulliqi: Anulimi i Gjykatës Speciale nuk është punë e lehtë

Mulliqi: Anulimi i Gjykatës Speciale nuk është punë e lehtë

Analisti Skënder Mulliqi shprehet për "Kosova Sot" se anulimi i Gjykatës Speciale nuk është punë e lehtë, kur dihet se para se të themelohej kjo gjykatë Kosova ka pasur një marrëveshje me BE-në, e cila strukturë ka ndarë miliona euro për formimin e saj, pastaj mjete ka ndarë edhe Amerika."Kur një ambasador thotë decidivisht se anulimi do të ishte thikë pas shpine, kjo fletë për seriozitetin dhe për qëndrimin e paluhatshëm të Amerikës mike rreth kësaj teme", potencoi Mulliqi.

(Kosova Sot)

9 orë e 5 minuta më parë
24/10/18