Kërkohet forcimi i sundimit të ligjit (Foto/Video) - Lajme - Kosova Sot
Kërkohet forcimi i sundimit të ligjit (Foto/Video)

Kërkohet forcimi i sundimit të ligjit (Foto/Video)

Të anketuarit e “Kosova Sot” presin  që në vitin 2018 të kemi  liberalizim vizash dhe zhvillim ekonomik e sidomos sundim të ligjit

 

Image

Faton Halili thotë se nga 2018 pret të ketë më shumë zhvillim ekonomik dhe mirëqenie sociale. “Këtij shteti i duhet kjo”.

Image

Enver Rexha pret liberalizim të vizave, në rend të parë, pasi thotë se populli është lodhur.

Image

Faik Gashi ka shpresë se nga viti 2018 do të bëhet më mirë. “Ky refren po na përcjell vite me radhë mirëpo me këto zhvillime politike që po i shohim, jemi skeptik”. 

Image

Naim Berisha thotë se nga ky vit pret një vetëdijesim më të madhe nga krerët e institucioneve dhe tek qytetarët për forcimin e shtetit dhe ligjin, pasi pa forcimin ligjit dhe sundimit të tij nuk mund të ketë perspektivë për qytetarët e këtij vendi.

(Kosova Sot)

6 orë e 41 minuta më parë
19/10/18