Maqedonia, vendi më i palumtur në rajon! - Lajme - Kosova Sot
Maqedonia, vendi mė i palumtur nė rajon!

Maqedonia, vendi mė i palumtur nė rajon!

Maqedonia, vendi më i palumtur në rajon! 15 minuta më herët Korrupsioni i lartë por ka edhe mundësi të mira për biznes “Sipas indeksit të lumturisë, në krahasim me vendet e rajonit, Maqedonia qëndron në fund të listës, por nga ana tjetër, qëndron shumë mirë për nga liritë ekonomike si dhe kushtet për të bërë biznes”.

Kështu flasin statistikat e nxjerra nga “Earth Institute”.

Të njëjtën gjë e pohojnë edhe qytetarët.

Shumica prej tyre qahen për pagat ose pensionet e vogla në vend. 

(Kosova Sot)

23 orë e 12 minuta më parë
21/01/18
aaaaaaaa