Mirë se vini në martesën e çiftit të parë homoseksual në Australi (FOTO) - Lajme - Kosova Sot
Mirė se vini nė martesėn e ēiftit tė parė homoseksual nė Australi (FOTO)

Mirė se vini nė martesėn e ēiftit tė parė homoseksual nė Australi (FOTO)

Disa nga martesat e para në mes të të njëjtës gjini janë duke u zhvilluar në Australi.

Kjo vjen pas një periudhe prej 30 ditësh që kur ka hyrë në fuqi ligji në dhjetor të vitit të kaluar që e lejon një gjë të tillë.

Në mesin e qifteve të para që i thanë po njeri tjetrit, është edhe Craig Burns dhe partneri i tij Luke Sullivan, të cilën u martuan në New Wales.

Sullivan është shprehur tejet i lumtur si dhe ka treguar që ka pasur mbështetje të madhe nga shoqëria e familja.

Image
Image

 

(Kosova Sot)

4 orë e 36 minuta më parë
20/02/18