40 kosovare me emrin Saranda nisen për Sarandë - Lajme - Kosova Sot
40 kosovare me emrin Saranda nisen pėr Sarandė

40 kosovare me emrin Saranda nisen pėr Sarandė

Ditë më parë i kemi parë se si 15 vajza me emrin Sarandë, kanë pirë kafe bashkë në Prishtinë

Ndërsa sot, numri i Sarandave është shtuar dhe është bërë 40.

40 vajzat me emrin e njëjtë janë nisur sot për në qytetin e Sarandës në Shqipëri, ku pritet të mbahet një aktivitet për nderë të 10-vjetorit të Pavarësisë.

Ky është një kuriozitet i rrallë që është parë në Kosovë ku mblidhen të gjithë me të njëjtin emër.

(Kosova Sot)

 

14 orë e 56 minuta më parë
19/02/18