Prishet avioni në mes të pistës, pasagjerët dalin e shtyjnë! - Lajme - Kosova Sot
Prishet avioni në mes të pistës, pasagjerët dalin e shtyjnë!

Prishet avioni në mes të pistës, pasagjerët dalin e shtyjnë!

Teknikët dhe punonjësit e aeroportit disa pamje të cilat janë bërë virale në internet ku shihen 20 burra duke shtyrë në aeroplan përgjatë një piste të Indonezisë.

Rreth 20 burra u panë ngadalë duke e shtyrë aeroplanin prapa në drejtim të terminalit pasi pasagjerët në bord filmuan të gjithë ngjarjen.

Përdoruesit e mediave sociale sugjeruan se avioniishte prishur dhe udhëtarët ishin të detyruar të ndihmonin, por linja ajrore shpejt i dha fund spekulimeve.

Menaxherja e marrëdhënieve publike Garuda me Ikhsan Rosan zbuloi se pilotët morën një kthesë të gabuar pas uljes .

“Nuk u shty nga pasagjerët por u shty nga teknikët dhe punonjësit në aeroport. Gjithçka po ecën normalisht.Gjithçka është në rregull”, përfundoi ajo.

Aeroplani CRJ1000 ka një peshë maksimale prej 36.968 kilogram.

(Kosova Sot)

46 minuta më parë
22/05/18