OK KIDS - Kosova Sot

Fakte pėr tokėn

OK KIDS >

Gjatë ditës kemi 24 orë – 23 orë, 56 minuta dhe 4 sekonda përbëjnë kohën e nevojshme që toka të rrotullohet rreth boshtit të vet dhe kjo  quhet dita yjore; 38.000 objekte që i...

3 orë e 23 minuta më parë

Ēfarė tretėsi ėshtė uji?

3 orë e 35 minuta më parë

Ēka ėshtė tėrmeti?

3 orë e 53 minuta më parë

Sa gjatė mund tė jetojnė kometat?

Për të vlerësuar jetëgjatësinë e një komete,...

11 orë e 17 minuta më parë

Pse dita nuk ka 24 orė tė plota!

Shpesh njerëzit ankohen për mungesë apo pamjaftueshmëri...

11 orë e 20 minuta më parë
Më shumë