Fakte për pemët - OK KIDS - Kosova Sot
Fakte pėr pemėt

Fakte pėr pemėt

Ja disa fakte për pemët:

Pemët  marrin energjinë e tyre me anë të fotosintezës.

Trungu e beën pemën të veçantë.

Pemët riprodhohen duke përdorur erën.

Pemët ekzistojnë qysh para 380 milion vitesh.

Ekzistojnë përafërsisht 100.000 pemë të ndryshme.

Pemët na japin frute, çokolatë dhe kafe.

(Kosova Sot)

6 orë e 1 minuta më parë
24/02/18