A e keni ditur? - OK KIDS - Kosova Sot
A e keni ditur?

A e keni ditur?

Oqeani më i vogël është Oqeani Arktik, i cili ka një sipërfaqe prej 14,056,000 kilometrash katrorë.

Oqeani Arktik përfshinë detet e Barentit, Çukçi, Kara dhe Detin Laptev. (Kosova Sot) 

10 orë e 53 minuta më parë
20/01/18
aaaaaaaa