A e dini se milingonat mund të komunikojnë? - OK KIDS - Kosova Sot
A e dini se milingonat mund të komunikojnë?

A e dini se milingonat mund të komunikojnë?

Milingonat komunikojnë me mesazhe kimike, flasin domethënë nëpërmjet erërave,transmeton “Kosova Sot Online”.

 Përdorin këto lloj mesazhesh në të gjitha aspektet e jetës së tyre.

 Për shembull, paralajmërojnë për rreziqet e mundshme ose lokalizojnë dhe njohin partnerët e tyre nga e njëjta fole.

Shpesh njerëzit nuk i kuptojnë mesazhet e tyre, kur milingonat mundohen të komunikojnë.

(Kosova Sot)

3 orë e 35 minuta më parë
23/10/18