Uaaa! Ja disa nga rekordet e Guinness-it - OK KIDS - Kosova Sot
Uaaa! Ja disa nga rekordet e Guinness-it

Uaaa! Ja disa nga rekordet e Guinness-it

Njeriu me këmbët më të mëdha

Jeison Orlando Rodriguez Hernandez, 20-vjeçar, është njeriu me këmbët më të mëdha në botë, me gjatësi prej 40.6 centimetrash.

Çifti më i gjatë në botë

Sun Ming dhe Xu Yan së fundmi janë bërë çifti më i gjatë në botë, me gjatësi të përbashkët prej 4.2 metrash.

Breshka më e shpejtë

Breshka më e shpejtë në botë edhe zyrtarisht është Bertie që në librin e ri të rekordeve të Guinniss-it e mbanë këtë rekord pasi që i ka vrapuar 5.48 metra për 19.59 sekonda.

(Kosova Sot) 

15 orë e 15 minuta më parë
18/10/18