Kush e bëri balonën e parë? - OK KIDS - Kosova Sot
Kush e bėri balonėn e parė?

Kush e bėri balonėn e parė?

A e keni ditur se balona e parë lodër, e bërë nga goma e vullkanizuar, është shpikur nga kompania “J.G.Ingram” në Londër, në vitin 1847.

Tani, balona lodër kryesisht përdoret në ndeja të ditëlindjeve të fëmijëve dhe në panaire. 

(Kosova Sot)

 

23 orë e 4 minuta më parë
24/01/18