Pse flokët e lagura duken më të errëta se ato të thatat? - OK KIDS - Kosova Sot
Pse flokėt e lagura duken mė tė errėta se ato tė thatat?

Pse flokėt e lagura duken mė tė errėta se ato tė thatat?

Shumë gjëra janë të errëta, kur lagen: toka, kopshti, dhe letra, të gjitha duken të errëta, kur janë të lagura, transmeton gazeta Kosova Sot Online.

Dielli apo një burim tjetër i dritës bie mbi objektin dhe pasqyron dritën për sytë tanë. Një këmishë e bardhë është më e ndritshme se një këmishë të zezë, sepse ajo reflekton më shumë dritë.

Kjo është arsyeja pse flokët e lagështa duken më të errëta se flokët e thatë. 

(Kosova Sot)

2 orë e 33 minuta më parë
22/01/18
aaaaaaaa