A e dini se cila është monedha më e përdorur ? - OK KIDS - Kosova Sot
A e dini se cila ėshtė monedha mė e pėrdorur ?

A e dini se cila ėshtė monedha mė e pėrdorur ?

Në botë ka shumë monedha,  disa shtet e kanë monedhën e tyre dhe disa të tjera përdorin dollarin dhe euron, raporton Gazeta Kosova Sot Online.

Monedha euro përdorët kryesisht në Evropë , ku dhe ne në Kosovë e përdorim.

Por monedha më e përdorur në botë është padyshim dollari me pas euro, sterlina,  funta, Juani kinez dhe Jeni japonez.

(Kosova Sot)

23 orë e 47 minuta më parë
17/01/18
aaaaaaaa