Eksperimenti për ngjyrosjen e luleve në formë ylberi - OK KIDS - Kosova Sot
Eksperimenti për ngjyrosjen e luleve në formë ylberi

Eksperimenti për ngjyrosjen e luleve në formë ylberi

Ky eksperiment është shumë i përshtatshëm nëse dëshironi të krijoni një ylber lulesh. Do t’ju duhen disa shishe, apo kavanoza qelqi, ngjyra të ushqimit dhe lule (karafila).

Thjesht shtoni ngjyrën e ushqimit në secilin kavanoz dhe mbushini ata me ujë. Vendoseni nga një lule në çdonjërin prej tyre dhe lejoni që ngjyra e ushqimit të bëjë punën e saj. Rreth 24 orë më vonë, ju do të keni rezultate të ngjashme me këto foto më poshtë.

Image
Image

 

(Kosova Sot)

1 orë e 56 minuta më parë
22/10/18