A e dini ku gjendet parku i xixëllonjave ? - OK KIDS - Kosova Sot
A e dini ku gjendet parku i xixëllonjave ?

A e dini ku gjendet parku i xixëllonjave ?

Parku tematik që gjendet në Vuhan të Kinës është shtëpi për rreth 10.000 xixëllonja që çdo natë e ndritin tërë parkun,raporton Gazeta kosova Sot Online

Xixëllonjat në park ndahen në pesë zona të veçanta - zonë për fluturim, zonë për mbikqyrje, zonë për mbikqyre në afërsi, zonë për kultivim dhe zonë për hulumtime shkencore. Secila zonë është për kategori të ndryshme të vizitorëve.

(Kosova Sot)

22 orë e 44 minuta më parë
13/11/18