Fakte interesante për tështitje - OK KIDS - Kosova Sot
Fakte interesante për tështitje

Fakte interesante për tështitje

Është vërtetuar se askush nuk mund të tështijë pa u mbyllur sytë.

Shkenctarët kanë bërë eksperimente dhe kanë ardhur në përfundim se është e pamundur.

(Kosova Sot)

13 orë e 37 minuta më parë
18/11/18