"Presidenti Eisenhower pati tri takimeve sekrete me alienët" - Planeti X - Kosova Sot
"Presidenti Eisenhower pati tri takimeve sekrete me alienët"

"Presidenti Eisenhower pati tri takimeve sekrete me alienët"

Një ish këshilltar i Pentagonit pretendon se presidenti amerikan Eisenhower ka pasur tri takime sekrete me tri specie të ndryshme të alienëve. Thuhet se ish-presidenti amerikan ishte dërguar në bazën ajrore "Edwards", derisa zyrtarisht konsiderohej "i zhdukur".,raporton Gazeta Kosova Sot

Ligjëruesi dhe shkrimtari Timothy Good deklaron se presidenti i 34- të i SHBA-së, në vitin 1954, u takua me tri lloje tepër të përparuara të alienëve, në Nju-Meksiko. Takimi me alienët ndodhi në një bazë të thellë ajrore dhe se alienët komunikonin me anë të mesazheve telepatike. Timothy Good thotë se takimet me alienë ishin dëshmuar nga një numër i madh njerëzish. 

(Kosova Sot)

22 orë e 9 minuta më parë
20/06/18