Shihet një UFO në qiellin e Derbishajrit - Planeti X - Kosova Sot
Shihet një UFO në qiellin e Derbishajrit

Shihet një UFO në qiellin e Derbishajrit

Një çift ka mbetur i habitur pasi kishin qenë dëshmitarë të një UFO-je. Çifti anglez Graham Rock dhe Joanne Fletcher thonë se, pasi kanë qenë dëshmitarë të asaj ngjarjeje, e kanë njoftuar edhe policinë, transmeton gazeta Kosova Sot.

Edhe pse në raport thuhet se ka qenë një UFO, Graham, 47- vjeçar, thotë se ishin disa UFO, të cilët fluturonin tepër ultë për rreth një orë e gjysmë. Partnerja e tij, Joanne, 42 vjeçe, thotë: "Ne ishim duke shikuar UFO-t mbi shtëpinë tonë. Njëra prej tyre u zhduk, por më pas u kthye përsëri. Njëri nga UFO-t sillej në rreth, derisa të tjerat jo". 

(Kosova Sot)

1 minuta më parë
20/06/18