Duket një foto e zakonshme dasme, do terrorizoheni kur të kuptoni të vërtetën - Planeti X - Kosova Sot
Duket një foto e zakonshme dasme, do terrorizoheni kur të kuptoni të vërtetën

Duket një foto e zakonshme dasme, do terrorizoheni kur të kuptoni të vërtetën

Kjo mund të duket një foto e zakonshme dasme, por në të vërtetë duket se fsheh një sekret shumë të madh dhe njëkohësisht të tmerrshëm.

Në plan të parë, duket sikur gjithçka po shkon mirë, çifti po pret tortën e martesës dhe kaq.

Por e vërteta duket të jetë vetëm pak pas tyre.

Nëse do ta shikoni me vëmendje (siç e ilustrojnë dhe fotot e mëposhtme), dallohet qartë fantazma që ndodhet vetëm pak larg tyre.

Çifti kur e kanënë parë foton ka qenë të interesuar për të ditur të vërtetën e asaj fantazme.

Besoni se mund të jetë me të vërtetë e tillë?

(Kosova Sot)

14 orë e 7 minuta më parë
27/04/18