Sot është Hëna blu dhe e premtja e zezë, ja çfarë pritet të ndodhë - Planeti X - Kosova Sot
Sot është Hëna blu dhe e premtja e zezë, ja çfarë pritet të ndodhë

Sot është Hëna blu dhe e premtja e zezë, ja çfarë pritet të ndodhë

Hëna blu, që do të ndodhë sonte si fenomen natyror, sinjalizon se diçka e tmerrshme do të ndodhë në Tokë. Kjo ngjarje ndodh çdo tre vjet. Shumë parashikues yjesh dhe fati në postimet e tyre në YouTube kanë parashikuar se “diçka e keqe” do të ndodhte.

Sipas tyre Hëna blu e kësaj të shtune atribuon energji negative, shkruan “syri”.

Që nga kohët e lashta, hënat e plota janë shoqëruar me sjellje të çuditshme apo të çmendura, duke përfshirë përgjumje, aktivitetilegal, dhunë e deri në transformim të njerëzve gati në egërsira.

Edhe sot, pavarësisht studimeve disa njerëz mendojnë se Hëna e plotë i bën të gjithë pak të çmendur.

 (Kosova Sot)

4 orë e 34 minuta më parë
23/07/18