A mund ta gjeni macen e zezë brenda kësaj fotoje frikësuese? - Planeti X - Kosova Sot
A mund ta gjeni macen e zezė brenda kėsaj fotoje frikėsuese?

A mund ta gjeni macen e zezė brenda kėsaj fotoje frikėsuese?

A mund ta vëreni macen e zezë në këtë fotografi misterioze?

Kjo skenë drithëruese e krijuara nga Casumo, shfaq minj, shtriga e lakuriq nate, por a mund ta gjeni macen e fshehur në rezidencën frikësuese?

Shikojeni thellë fotografinë dhe gjejeni, sepse ajo është diku!

Image

 

 (Kosova Sot)

6 orë e 21 minuta më parë
23/02/18