“Hëna e ujkut” në natën e parë të ndërrimit të moteve - Planeti X - Kosova Sot
“Hëna e ujkut” në natën e parë të ndërrimit të moteve

“Hëna e ujkut” në natën e parë të ndërrimit të moteve

Në natën e parë të janarit në SHBA, qielli nuk do të shkëlqejë vetëm nga fishekzjarrët me rastin e Vitit të Ri, por edhe nga hëna e plotë, e njohur si “hëna e ujkut”.

Sipas NASA, kjo do të jetë superhëna e parë në vitin e ri, dhe brenda pak javësh do të shfaqet një tjetër.

 

(Kosova Sot)

1 orë e 43 minuta më parë
19/10/18