description

Kërkohet llogaridhënie nga sistemi i drejtësisë

E mërkure 16 Prill 2014, 17:29

"Mostransparenca dhe llogaridhënia në gjyqësor kanë bërë që besimi në gjykata të cilat ndajnë drejtësinë

Kosovë

arkivi i lajmeve