description

Isa dhe Shpendi në balotazh

Publikuar: E diel 3 Nëntore 2013, 21:45 0 Komente

Demokracia në Veprim ka dhënën rezultatet e para nga kutitë e numëruara deri më tani. Në Prishtinë, do të ketë sërish zgjedhje pasi në balotazh sipas votave të numëruara deri më tani do të shkojnë kandidati i LDK-së Isa Mustafa dhe i "Vetëvendosjes" Shpend Ahmeti.

Isa Mustafa ka marrë deri më tani nga kutitë e numëruara 43.6 %, kurse Shpend Ahmeti 31 %, Agim Çeku (PDK)11 %, AKR 5%, AAK 4 %, LB 1.9 %, PF 1.4 %./kosovasot/

 

PDK prinë në Prizren, LDK në Gjilan dhe Pejë, AKR në Gjakovë

Demokracia në Veprim ka dhënën rezultatet e para nga kutitë e numëruara deri më tani.

Partia Demokratike e Kosovës sipas DnV-së prinë në qytetin e Prizrenit, Lidhja Demokratike e Kosovës në Gjilan dhe Pejë, kurse Aleanca Kosova e Re në Gjakovë.

Prishtinë

Isa Mustafa 43.6 %, Shpend Ahmeti 31 %

Gjilan

Lutfi Haziri 43%, Qemajl Mustafa 27%

Pejë

Gazmend Muhaxheri, i dyti Ali Berisha

Prizren

Ramadan Muja 33.7%, Eqrem Kryeziu 24 %

Gajkovë

Mimoza Kusari Lila 44.4.4%, Pal Lekaj 38.3 %

Mitrovicë

Avni Kastrati 42 %, Mehdi Jonuzi 22 %

Ferizaj

Agim Aliu 40.1%, LDK 34 %

Printo Dërgo
  • di

arkivi i lajmeve