Receta e Cekes: PiZZA QUATRO FORMAGGiO - Reçeta - Kosova Sot
Receta e Cekes: PiZZA QUATRO FORMAGGiO

Receta e Cekes: PiZZA QUATRO FORMAGGiO

Brumi hollohet dhe lyhet me salcë të përgatitur. Në çdo të katërtën pjesë hidhet djathë lloji të ndryshëm. Në njërën pjesë hidhet grojer, në të dytën gorgonzollë, në të tretën parmezan dhe në pjesën e katërt belpaese. Piqet si çdo picë tjetër. 

(Kosova Sot)

22 orë e 56 minuta më parë
16/10/18