Receta e Cekës - Banane si desert - Reçeta - Kosova Sot
Receta e Cekės - Banane si desert

Receta e Cekės - Banane si desert

PËRBËRËSIT:

1 banane për dy persona, çokollatë e shkrirë, miell kokosi, akullore dhe pemë të tjera sipas dëshirës., raporotn Gazeta Kosova Sot 

Bananja qërohet, pritet për së gjati dhe vendoset në pjatë dezerti. Mbi i hidhet çokollatë e shkrirë dhe kokos. Anash vëhen 2-3 toptha akulloreje dhe deserti zbukurohet me pemë sipas dëshirës. 

(Kosova Sot)

14 orë e 2 minuta më parë
23/01/18
aaaaaaaa