Pastrimi i duarve, mënyra më efikase në parandalimin e sëmundjeve - Shëndetësia - Kosova Sot
°C
Pastrimi i duarve, mėnyra mė efikase nė parandalimin e sėmundjeve

Pastrimi i duarve, mėnyra mė efikase nė parandalimin e sėmundjeve

Për çdo 15 tetor, festohet dita ndërkombëtare e pastrimit të duarve, e qëllimi i vetëm i saj është ngritja e vetëdijes për domethënien e pastrimit të duarve, si metoda më efikase për të parandaluar sëmundjet dhe për të zgajtur jetën, transmeton gazeta Kosova Sot. Ekspertët këtë ditë e kanë emërtuar si "duart tona, e ardhmja jonë", që po ashtu na mundëson ndërtimin e të ardhmes tonë. Pastrimi i duarve ofron shëndet te fëmijët, te të rriturit dhe të shtresat e tjera.

(Kosova Sot)

13 orë e 17 minuta më parë
17/02/18