Mitet e thyera për shëndetin - Shëndetësia - Kosova Sot
Mitet e thyera për shëndetin

Mitet e thyera për shëndetin

Miti 1: kafjalli përshpejton metabolizmin Sa herë keni dëgjuar që anashkalimi i kafjallit ngadalë- son metabolizmin dhe vështirëson humbjen në peshë? Por, studimet e fundit tregojnë se si konsumimi i kafjallit nuk ka rezultuar gjithmonë me humbjen në peshë, transmeton gazeta Ksoova Sot.

Miti 2: Mënyra më e mirë për humbjen e kilogramëve janë ushtrimet Nuk do t'i humbni kilogramët vetëm duke ushtruar. Nevojiten rreth 300 minuta ushtrime në javë (ose pesë herë në javë nga një orë) për të humbur një kilogram e gjysmë. Më mirë dhe më lehtë është ta ndryshoni mënyrën se si ushqeheni. 

(Kosova Sot)

7 orë e 7 minuta më parë
26/09/18