Kjo bimë e fuqishme shuan dëshirën për cigare dhe shkrin kilogramët - Shëndetësia - Kosova Sot
Kjo bimë e fuqishme shuan dëshirën për cigare dhe shkrin kilogramët

Kjo bimë e fuqishme shuan dëshirën për cigare dhe shkrin kilogramët

S tevia, bimë shëruese, që "vret" nevojën për nikotinë dhe i shkrin kilogramët, është më e mira që mund ta kultivoni në shtëpinë tuaj. Stevia jo vetëm se ul shtypjen e lartë të gjakut, por edhe e shëron inflamacionin e fytit, e prezanton edhe një ndër aleatët më të mirë në luftën kundër lodhjes kronike dhe plogështisë. Hulumtimi i fundit klinik që ishte bërë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës tregon se kjo bimë jep rezultate të hatashme kur bëhet fjalë edhe për pakësimin e nevojës për cigare dhe për alkool. Stevia po ashtu është një bimë e shëndetshme që mund të përdoret si ëmbëltues natyral dhe si zëvendësimi më mirë për sheqer. Pra, përparësitë e kësaj bime janë të shumta. Këtë bimë mund ta konsumoni në secilën formë të dëshirueshme, qoftë në formë të pluhurit, po ashtu në formë të lëngut dhe në formë të çajit. Sido që ta konsumoni, efekti pozitiv nuk mungon. Lini cigaren dhe alkoolin dhe humbni në peshë njëkohësisht. Kjo bimë nuk kërkon kushte të posaçme, mund ta kultivoni në kopshtin tuaj.

(Kosova Sot)

10 orë e 19 minuta më parë
24/09/18