Lëngu më i mirë për mëngjes - Shëndetësia - Kosova Sot
Lëngu më i mirë për mëngjes

Lëngu më i mirë për mëngjes

Çfarë të pini në orët e hershme të mëngjesit për të qenë vital dhe mirë të disponuar? Nutricistët përgjigjen rreth përgjigjes, e ky lëng mund të përgatitet menjëherë në mëngjes e të jeni në vullnet të mirë derisa nuk i bën dëm as shëndetit e as linjave vitale, transmeton gazeta Kosova Sot. Nuk ka më mirë pra. Bëhet fjalë për koktejin me pemë dhe perime për të cilat duhet të janë me ngjyrë të gjelbër. Mjafton që në blender përzieni pemët e preferuara, fruta mali dhe perime. Një koktej i tillë sjell dobi për shëndetin, ju furnizon me energji.

(Kosova Sot)

13 orë e 31 minuta më parë
24/09/18