NDAL DHIMBJEVE NË LUKTH - Shëndetësia - Kosova Sot
NDAL DHIMBJEVE NĖ LUKTH

NDAL DHIMBJEVE NĖ LUKTH

Kur bëhet fjalë për stomakun problematik, shpejt gjejmë fajtorët si gruri apo prodhimet e qumështit. Mollët - natyrisht se pemët janë pjesë përbërëse e ushqimit të shëndetshëm, por mjekët sugjerojnë se personat që kanë telashe me zorrët nuk duhet konsumuar më shumë se tri mollë në ditë. Disa njerëz nuk e durojnë fruktozën, që do të thotë se nuk e tretin mirë sheqerin nga pemët. Majoneza - hormonet e liruara si përgjigjen përmbajtjen e lartë me yndyra të ngopura te majoneza, mund të shkaktojnë deri te vonesat në zbrazjen e lukthit dhe lëvizjen e ushqimit nëpër zorrë. Kjo mundet të shkaktojë fryrje.

(Kosova Sot)

3 orë e 13 minuta më parë
19/01/18
aaaaaaaa