DIETA ME TË CILËN NË MËNYRË TË THJESHTË HUMBNI DERI 3 KILOGRAMË NË NATËN E VITIT TË RI - Shëndetësia - Kosova Sot
DIETA ME TĖ CILĖN NĖ MĖNYRĖ TĖ THJESHTĖ HUMBNI DERI 3 KILOGRAMĖ NĖ NATĖN E VITIT TĖ RI

DIETA ME TĖ CILĖN NĖ MĖNYRĖ TĖ THJESHTĖ HUMBNI DERI 3 KILOGRAMĖ NĖ NATĖN E VITIT TĖ RI

Për të humbur në peshë, nevojitet që të ushqeheni shëndetshëm dhe të jeni fizikisht aktiv. Pa mund nuk humbet në peshë. Tash kur festat e fundvitit janë afër dhe duhet të humbni në peshë, nuk ka nevojë të vuani urie, por përjashtoni ushqimet e dëmshme , hani më shumë pemë dhe perime.

Por, edhe përfundimi i punëve të shtëpisë ndihmon për t'i shkrirë kaloritë, ja sa kalori mund të shkrini për gjysmë orë:

- Pastrimi i pluhurit - 185 kalori,

- Pastrimi i dritareve- 200 kalori, 

- Shëtitja e kafshës shtëpiake- 200 kalori,

- Pastrimi i dyshemesë - 200 kalori,

- Pastrimi i shkallëve dhe oborrit - 600 kalori.

(Kosova Sot)

8 orë e 9 minuta më parë
18/01/18
aaaaaaaa