PIJENI KËTË LËNG DHE HIQENI QAFE STOMAKUN E FRYRË - Shëndetësia - Kosova Sot
PIJENI KËTË LËNG DHE HIQENI QAFE STOMAKUN E FRYRË

PIJENI KËTË LËNG DHE HIQENI QAFE STOMAKUN E FRYRË

Stomaku i fryrë është problem me të cilin përballen shumica e femrave, e shkaktojnë pijet dhe ushqimi që gjatë ditës e konsumojnë në organizëm. Përbërësit: 1 gotë qumësht ose jogurt "light", 150 gramë ananas nga konserva, 1 lugë fara të lirit, Akull. Përgatitja: 1. Përbërësit i përzieni në blender. 2. I përzieni derisa të fitoni një masë krem. 3. Frapenë ta konsumoni midis shujtave. 

(Kosova Sot)

14 orë e 32 minuta më parë
20/10/18