ME BORZILOK ZHBLLOKOJENI HUNDËN - Shëndetësia - Kosova Sot
ME BORZILOK ZHBLLOKOJENI HUNDËN

ME BORZILOK ZHBLLOKOJENI HUNDËN

Hunda e bllokuar, infeksioni i fytit dhe shumë sëmundje përcjellëse janë tipike për këtë periudhë kohore. Mjekët popullor thonë se në mënyrë të suksesshme mund ta sanojnë me ndihmën e ilaçeve natyrale. Te hunda e bllokuar, duke bërë inhalim me çajin nga borziloku mund t'i ndihmoni vetes. Borziloku është i dobishëm për inhalim, sepse posedon vajra eterike që e zhbllokojnë hundën. Për përgatitjen e çajit nevojiten disa degë borzilok të thatë për t'i futur në 0,5 l ujë të vluar. E lini të pushojë, e nxirrni bimën.

(Kosova Sot)

5 orë e 2 minuta më parë
23/10/18