Shëroni përgjithmonë hemorroidet për vetëm 2 minuta në ditë - Shëndetësia - Kosova Sot
Shëroni përgjithmonë hemorroidet për vetëm 2 minuta në ditë

Shëroni përgjithmonë hemorroidet për vetëm 2 minuta në ditë

Keni dhimbje dhe gjakrrjedhje nga anusi? E keni të vështirë të uleni, por edhe t'i bëni punët e përditshme? Ju shkojnë në nerva ato njollat në të brendshme? Hemorroidet janë një nga problemet më të shpeshta të së sotshmes. Por, është dëshmuar se vetëm 5 për qind e kërkojnë ndihmën e mjekut. Kjo pasi kontrollimi është i turpshëm. Për fat të mirë, preparati më i ri largon hemorroidet, njëherë e mirë. Me këtë rast, ilaçi nuk shkakton efekte të dëmshme anësore, alergji. Krejt çfarë duhet është t'i ndani vetëm dy minuta në ditë dhe për dy javë hemorroidet i takojnë të së kaluarës!

ÇFARË SHKAKTON DHIMBJET DHE ËNJTJET NË ANUS?

Hemorroidet mund të shfaqen në cilëndo periudhë kohore. Në lajmërimin e tyre ndikon puna e rëndë fizike, puna 'në këmbë', mënyra ulur e jetesës, alkooli, venat e zgjeruara, shtatzënia, kapsllëku apo diarreja dhe faktori i trashëgimit. Personat që vuajnë nga një gjendje si kjo vuajnë shumë, kanë dhimbje, nuk mund të ulen e as të qëndrojnë në këmbë. Krejt çfarë ju duhet për të hequr qafe hemorroidet është kremi "RectiStop", krem që bën të zhduken dhimbjet, gjakderdhja dhe dhimbjet.

(Kosova Sot)

3 orë e 50 minuta më parë
22/10/18